Boljše za okolje

Naravni otroški robčki – varujmo našo prihodnost

Vsak klasični otroški robček, ki ga vržete v koš, konča na deponiji. Prihodnost našega planeta je v naših rokah. Z zmanjševanjem količine odpadkov varujemo okolje zdravo za naše otroke. Če že ločujete odpadke (papir, plastiko, biološke odpadke, ...) v vašem domu – uporaba pralnih robčkov v kompletih Cheeky Wipes je prav tako enostavna.

Robčki iz blaga – prijaznejši način brisanja ritk

Cheeky Wipes robčki so okolju prijazni, ekološki in organski način brisanja ritke vašega otroka! Z njimi za brisanje ritke uporabite le vodo in varna eterična olja – izdelani iz naravnih materialov, biorazgradljivi in dišeči!

S Cheeky robčki tudi ne boste imeli nove gore perila! Enostavno jih vržete v pranje z običajnim strojem perila. Po pranju jih ni potrebno niti posušiti! Še vlažne lahko ponovno pripravite za uporabo in za ekološki plus izognete sušenju v sušilnem stroju. Nič več klasičnih robčkov v plastičnih vrečkah, ki ležijo vsepovsod in končajo na deponiji!

Organski, naravni otroški robčki

Z uporabo Cheeky Wipes pralnih robčkov boste naredili svoj del pri varovanju okolja - eko, naravna, organska izbira, ki si jo lahko privoščite! Z nekaj enostavnih korakov bodo pralni robčki v kompletih Cheeky Wipes osvojili vaš svet. Na voljo so 100% bombažni robčki in robčki z bambusovimi vlakni. Oba materiala sta popolnoma naravna, bambus pa dodatno odlikuje še posebna ekološka nota, saj se izredno hitro obrašča in njegova pridelava manj obremenjuje okolje kot pridelava bombaža.

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!