Enostavna uporaba

Pralni robčki Cheeky Wipes so lahko za vsakogar! Poglejte 10 naj načinov uporabe doma!

Življenje katerekoli mamice je izziv! Že spanje, hrana in osnovno gospodinjstvo so včasih preveč, poleg tega pa imate v skrbi še dojenčka! Sistem pralnih robčkov, ki vam ga ponuja MAXI komplet Cheeky Wipes vam ponuja enostavno naravno in ekološko rešitev za mamice vsepovsod. Ni važno ali uporabljate pralne ali navadne pleničke, pralni robčki Cheeky Wipes so pridobitev za vsako družino. Ko končate z obdobjem plenic, jih lahko uporabljate naprej na cel kup načinov!

Naravni pralni robčki – enostavna uporaba

Res je enostavno. Ena škatla za namakanje čistih, svežih robčkov – le dodajte vodo in nekaj kapljic eteričnega olja za sveže robčke in dobili boste krasno dišeče vlažne robčke, ki bodo v škatli vedno pri roki.

V drugi škatli v mrežasto vrečko odvržete umazane robčke, ki se do pranja namakajo v nekaj centimetrih vode, odišavljene z antibakterijskim eteričnim oljem za umazane robčke. Več o sistemu Cheeky Wipes tukaj.

Pralni robčki – nobenega dodatnega pranja??

Da, prav ste prebrali! V pranje vržete umazane robčke kar z mrežasto vrečko, zato se vam jih ni treba ponovno dotikati, operete pa jih lahko s katerimkoli perilom, pri 30° do 70°C (priporočamo, da vsaj enkrat tedensko operete robčke Cheeky Wipes pri 60°C). Namakanje z antibakterijskim eteričnim oljem poskrbi, da bodo vaši oprani robčki vedno čisti in dišeči.

Sistem Cheeky Wipes – tudi brez sušenja

Čiste robčke iz pralnega stroja lahko takoj vrnete v škatlo za sveže robčke, kjer jih namočite v svežo vodo z dodatkom eteričnega olja za sveže robčke. Brez sušenja!

Kompleti Cheeky Wipes – brez težav na izletih ali potovanju

V MAXI kompletu dobite dve posebni vodoodporni vrečki za izlete. V eno vržete nekaj pripravljenih robčkov iz vaše škatle s svežimi robčki, v drugo pa na poti odvržete umazane robčke. Vrečka za umazane robčke ima tudi mrežico, ki jo doma z zadrgo odpnete in vržete v pranje skupaj z robčki.

Bi lahko bilo enostavnejše? Več informacij o uporabi (FAQ).

Pozabite za brezglavo letanje po trgovinah, ko vam zmanjka robčkov. Pralni robčki Cheeky Wipes so vedno pri roki, tudi če sploh ne odidete od doma!

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!