Kateri komplet Cheeky Wipes robčkov je pravi za vas?

Preprosto je ugotoviti, kateri komplet pralnih robčkov Cheeky Wipes je pravi za vas. Le izberite trditev, ki vam je najbližje in preberite nasvet!

  • Sem še noseča, ampak nameravamo uporabljati pralne pleničke / pleničke za enkratno uporabo.

Če še niste rodili, vam priporočamo, da vzamete MAKSI komplet pralnih robčkov - tudi, če nameravate uporabljati pralne pleničke. Zakaj? Odkrito povedano, precej družin nad pralnimi plenicami obupa zaradi različnih razlogov (preveč dela, premalo prostora za sušenje, itd.). 

Če izberete MAKSI komplet, boste v vsakem primeru lahko uporabljali pralne robčke, saj boste imeli še škatlo UMAZANO, kamor odlagate umazane robčke, ter vrečko UMAZANO za izlete. 

Tudi če ostanete pri pralnih plenicah, vam škatla UMAZANO lahko prav pride kot dodatna škatla za sveže robčke. Tako imate lahko eno v previjalnici drugo pa v na primer v kuhinji ali dnevni sobi.

  • Za mojega otroka uporabljam pleničke za enkratno uporabo.

Če uporabljate plenice za enkratno uporabo, potem je MAKSI komplet pravi za vas, saj vsebuje vse, kar potrebujete za preprosto in praktično uporabo pralnih robčkov. 

  • Za mojega otroka uporabljam pralne pleničke.

Če že uporabljate pralne pleničke in imate koš, kamor odlagate umazane plenice, lahko izberete MINI komplet Cheeky Wipes robčkov. V MINI kompletu dobite vse, kar potrebujete za pripravo svežih, vlažnih robčkov, umazane pa mečete med umazane plenice. Morda razmislite še o dodatni vrečki UMAZANO za izlete, če še nimate vrečke za umazane plenice za na pot.

  • Cheeky Wipes robčke bi radi uporabljali le za roke in obraz.

V primeru, da boste robčke uporabljali le za roke in obraz, bo MINI komplet CheekyWipes verjetno dovolj obsežen za vas. Umazane robčke lahko namreč mečete naravnost v pralni stroj, brez predhodnega namakanja v škatli za umazane robčke. Vam pa za obraz in roke priporočamo uporabo robčkoviz mikrofibre ali bambusa, ki so še posebej mehki in nežni do nežne kože.

  • Kako naj se odločim med bombažnim frotirjem, mikrofibro in bambusom? 

Pomoč pri izbiri najdete tukaj.

V spletno trgovino skoči tukaj! 

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!