Kaj pa kakec?

Ne skrbite, da bi se s pralnimi robčki morali dotikati kakšnega kakca. Nikoli! Zagotavljamo vam, da boste imeli manj kontakta s kakci kot kadarkoli prej s klasičnimi robčki za enkratno uporabo!

CheekyWipes robčki imajo naravna vlakna, kar pomeni, da ne razmažejo kakca naokoli kakor
klasični robčki. Otroka boste očistili hitreje in lažje kot kadarkoli.
To ni tako zelo pomembno, če imate še novorojenčka, pri izmuzljivih in nagajivih 9-mesečnikih pa je bistvenega pomena!

 

S CheekyWipes pralnimi robčki vam ponujamo naravno alternativo klasičnim robčkom, da boste lahko hitreje in lažje previli pokakano ritko.

5 korakov za hitro in enostavno previjanje z MAXI kompletom CheekyWipes robčkov:

  1. Privzdignite otrokove nogice in najprej glavnino kakca obrišite z zgornjim delom pleničke kot običajno. S tem se znebite vseh večjih kosov kakca.
  2. Uporabite naravni, mehki Cheeky robček in z njim nežno očistite preostanek kakca.
  3. Vrzite uporabljen robček v mrežasto vrečko v škatli UMAZANO ali mrežico v vrečki UMAZANO, če ste na poti.
  4. Z naslednjim strojem perila operite tudi mrežasto vrečko (prej razrahljajte vrvico) z umazanimi robčki robčki. Nobenega kontakta z umazanimi robčki več!
  5. Ko stroj konča s pranjem, bodo vaši robčki čisti in dišeči (zaradi posebnega antibakterijskega olja v katerem namakate umazane robčke ko so v škatli UMAZANO).

.... to je to! Vaši CheekyWipes robčki so pripravljeni za ponovno uporabo!

NASVET: Cheeky robček lahko uporabite enkrat, ga nato prepognete in s čistim delom spet pobrišete, ga nato spet prepognete in znova uporabite! S tem znatno zmanjšali porabo robčkov pri previjanju, kar je na poti ali pri velikih umazanijah neprecenljivo! To je možno le s pralnimi robčki Cheeky Wipes, kjer porabite enega do dva naravna robčka iz frotirja ali bambusa, medtem ko v enakem primeru lahko porabite tudi do deset klasičnih robčkov.

Nikoli več ne bodite jezni na moža, če pri previjanju porabi preveč robčkov! S CheekyWipes sistemom vam robčkov nikoli ne zmanjka, saj jih preprosto operete in znova uporabite!

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!