Kako deluje Cheeky Wipes sistem pralnih robčkov?

 

V MAKSI kompletu Cheeky Wipes robčkov dobite:

25  mehkih, ličnih robčkov velikosti 15 x 15 cm
1 x škatlo SVEŽE
1 x škatlo UMAZANO z mrežasto vrečko
1 x vrečko za izlete SVEŽE
1 x vrečko za izlete UMAZANO z mrežico na zadrgo
1 x 10mL stekleničko z eteričnim oljem za sveže
robčke (mešanica sivke in kamilice)
1 x 10mL stekleničko z eteričnim oljem za
umazane robčke (mešanica čajevca in limoninega čajevca)
 

Cheeky Wipes kompleti so bolj naravna in ekološka izbira kot klasični robčki, ki so trenutno na tržišču. In nenazadnje tudi boljša rešitev za vaš žep!

Za začetek...

Napolnite škatlo SVEŽE s približno 2 cm vode in dodajte nekaj kapljic eteričnega olja za sveže robčke (vonj sivke in kamilice). Vanjo namočite vaše mehke in lične Cheeky robčke in pripravljeni so za uporabo!

Nato pripravite škatlo UMAZANO, kamor boste odvrgli uporabljene robčke. Namestite mrežasto vrečko s pomočjo posebnih zavihkov v vsakem vogalu in napolnite škatlo s približno 5 cm vode. Dodajte nekaj kapljic antibakterijskega eteričnega olja za umazane robčke (vonj čajevca in limone), ki bo pomagalo, da bodo umazani robčki ostali dišeči.

Brez dodatnega pranja.... in sušenja!

Mrežasto vrečko iz vaše škatle UMAZANO ali vrečke za izlete UMAZANO enostavno vržete v pralni stroj z ostalim perilom (40 stopinj je čisto v redu). Enkrat na teden operite vaše Cheeky robčke pri 60 stopinjah z brisačami ali posteljnino, da preprečite morebitni razvoj plesni.

Če robčke potrebujete hitro, jih naravnost iz stroja vrnete v svežo raztopino vode in eteričnega olja v škatli SVEŽE in takoj so znova pripravljeni za uporabo! Če jih ne potrebujete takoj, pa jih posušite na zraku ali v sušilnem stroju.

Greste na potovanje ali morda kratek izlet?

Nekaj pripravljenih robčkov vzemite s sabo v vodoodporni vrečki za izlete SVEŽE in že ste nared! Ne pozabite vzeti s seboj še vrečke za izlete UMAZANO za umazane robčke, saj boste v njeno notranjo mrežico odvrgli uporabljene robčke. Doma lahko umazane robčke operete skupaj z mrežico, ki jo prej odstranite iz vrečke UMAZANO s pomočjo zadrge.

Pripravljeni na nakup? Bi radi izvedeli kaj več? Preberite še pogosta vprašanja in odgovore. 

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!