10 naj načinov uporabe Cheeky Wipes pralnih robčkov doma

 

Pralne robčke lahko uporabljate na veliko, veliko načinov. Tukaj je 10 najboljših-najpogostejših-najzanimivejših-... skratka, 10 naj načinov uporabe Cheeky Wipes robčkov doma:

Previjanje - očitno, saj so enkratni pri odstranjevanju kakca in kožo očistijo nežno ter brez kemikalij.

Otroci med obrokom - ne le za čiščenje rok in obrazkov, temveč tudi za brisanje vse packarije naokrog. Lahko celo namakate robčke v vodi z eteričnim oljem čajevca (drugače za uporabo pri namakanju umazanih robčkov), ki jih potem uporabljate izključno za brisanje tal, mize in stolov po obrokih. Tudi, če vaš otrok ni več v plenicah, bi lahko še več let uporabljali Cheeky Wipes robčke za brisanje rok in okrog ust.

Odrasli med obrokom - kakor v restavraciji, če jeste z rokami (npr. piščančje perutničke, rakce ali kaj podobnega), je krasna ideja, če ponudite nekaj toplih, vlažnih robčkov Cheeky Wipes za roke odraslih gostov. Lahko jih namočite v vodi in eteričnim oljem za umazane robčke, ki krasno diši po limoni, ter pred uporabo za 10 do 20 sekund pogrejete v mikrovalovni pečici. Fantastično.

Make-up - Topel, vlažen, Cheeky Wipes robček in nekaj olivnega olja je enkraten način odstranjevanja ličil pred spanjem

Robčki za psa - v tujini veliko ljudi začenja uporabljati pralne robčke za brisanje pasjih tačk po sprehodih

Obkladki za zniževanje vročine - če ima vaš otroček vročino, mu položite hladen, vlažen Cheeky Wipes robček na čelo in poleg prijetnega občutka mu bo pomagal znižati vročino

Ko rastejo zobje - Ta način uporabe je zelo popularen. Čist, vlažen, Cheeky Wipes robček v zmrzovalniku dobro ohladite in ga ponudite otroku, ki mu izraščajo zobje. Otroci zelo radi grizejo takšen robček in si hladijo boleče dlesni.

Robčki za izredne primere v avtu ali otroškem vozičku - Nekaj čistih, suhih, robčkov je priročno vedno imeti v avtu in v otroškem vozičku za izredne primere (nepričakovano bruhanje, nezgode s sladoledi, ...) Cheeky Wipes robčki so suhi odlično vpojni, za lažje čiščenje pa jih le zmočimo z vodo.

Navajanje na kahlico - Pri navajanju na kahlico boste velikokrat zelo veseli, da imate doma Cheeky Wipes robčke. Nesreča s kakcem za kavčem ali na postelji (tudi kakšno bruhanje sredi noči), Cheeky Wipes robčki vam bodo pomagali počistiti umazanijo hitro in brez stresa. Če jih namočite v vodi in eteričnem olju čajevca in limoninega čajevca delujejo še antibakterijsko, kar je enkratno.

Prehlajeni noski - naši bambusovi robčki so izjemno mehki, še posebej ko so suhi. Zaradi tega so enkrateni pri brisanju nosov. Pri prehladih imejte vedno kakšnega v žepu, saj so veliko bolj nežni do občutljivega, rdečega, nosu kot papirnati robčki! 

Veste še za kakšen poseben način uporabe Cheeky robčkov doma? Pišite nam (na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na FB strani), veseli bomo vaših mnenj!

V spletno trgovino po Cheeky robčke!

 

 

 

 

 

 

Obiščite nas na Facebooku!